Beliggenhed er Alfa -Omega

Den perfekte grund er fundet, nu skal vi blot have blive enige om, hvordan drømmehuset skal indrettes. Vi har netop investeret i en af de største beslutninger i vores liv hidtil, nemlig den skønneste grund med udsigt udover vandet, nærliggende skov og tæt på daginstitutioner. For vores vedkommende betyder beløbet på hvad dette hus kommer til at koste ikke det store. Vores største ønske er nærmere, at opbygge et spirituelt frirum som kan være familiens base i mange år frem.

En kunst at vælge de rigtige firmaer
Når man skal have bygget sit hus, skal man ikke bare tage stilling til hvordan man gerne vil have det til, at se ud. Det kræver også man finder de rigtige til, at lave huset mange elementer til en pris og en kvalitet man kan være tilfreds med. Det sidste lyder umiddelbart som det nemmeste, men for os er det meget vigtigt, at de firmaer der kommer inde over byggeriet var til at stole på. Udover vi allerede har haft kontakt med en super dygtig tømmer, en pålidelig murer og en erfaren taglægger, har vi også fundet den mest servicemindede blikkenslager. Firmaet han arbejder for udfører altid arbejdet til punkt og prikke. Blikkenslager firmaet med tilknytning til Århus er kendt for, at overholde alle aftaler forlanger en meget fair pris for deres arbejde.
Vi synes selv, at der er rigtig mange ting der er faldet på plads i forhold til indretning, håndværkere og hvilke materialer vi gerne vil benytte. Men der kan jo altid komme nye tanker ind på sådan et stort projekt. Måske man aldrig bliver færdig, men store som små projekter, når man er husejer?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mariefuglendorff.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405