Beton og fladskærm giver den ultimative oplevelse

Det handler ikke om at se tv eller film. Det handler om at få en oplevelse. Den ultimative oplevelse.

Min gode ven Klaus har vist mig hvad det vil sige at få den ultimative oplevelse når det drejer sig om at se en god film.

Vi har tit haft diskussionen. Biograf eller fladskærm? Jeg har altid talt for at tage i biografen. Den bedste filmoplevelse får man i biografen. Basta. Fladskærm er en flad oplevelse. I biografen føler jeg at jeg kan lade mig suge med ind i filmen. Ja, det er næsten som om jeg deltager i historien.

Biografens lærred er så stort at jeg må dreje hovedet for at få det hele med. Jeg elsker det.

Men trods mine mange argumenter har jeg ikke kunnet overbevise Klaus. Og han kunne heller ikke få mig til at skifte mening. Indtil…

I fredags ringede Klaus: – Hej, vil du med i biografen?

Jeg var ved at falde ned af stolen. – Er du syg? Spurgte jeg. – Hvad blev der af fladskærmen?

Vi mødes hos mig klokken syv, svarede han. Og så var den samtale slut.

Jeg blev næsten omvendt

Jeg holder stadig meget af biografen, men jeg må indrømme at Klaus overraskede. Han havde købt et Loewe Individual Slim Frame i 55”.

Klaus har en imponerende villa med betonvægge der får arkitekter til at falde i svime. Han havde lavet ny indretning af stuen. I den ene ende havde han sat fladskærmen op på væggen.

Jeg var betaget allerede inden han tændte for vidunderet. Det stod fantastisk godt og knivskarpt i sin enkelhed, på den rå beton. Akustikken er helt speciel i stuen på grund af væggene, så Klaus havde eksperimenteret lidt med lyden.

Sammen med Loewe-fladskærmen havde han købt en Universal Speaker til loftet. Den gav rummets surround sound et ekstra løft.

Billede og lyd gik hånd i hånd med en æstetisk oplevelse i verdensklasse. Lyden var superb og billedet var knivskarpt.

Jeg er ikke i tvivl om at min næste fladskærm skal være fra Loewe.

Biografen og Loewe står uafgjort. Så næste gang jeg inviterer min kone til at se en film, så spørger jeg: Vil du med over til Klaus?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mariefuglendorff.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *