En nødvendighed med skilte i nutidens digitale hverdag?

Min virksomhed har lige skiftet adresse med en rigtig lækker placering nede i midtbyen. Men i forbindelse med en flytning er der virkelig en masse praktiske formaliteter, som man skal have ordnet og styr på, før man kan sætte sig tilbage i kontorstolen og komme i gang med at arbejde igen. Vi havde selvfølgelig en flyttevirksomhed til, at hjælpe os med flytning af alt inventar. Men der er stadige mange småting, som man overser. Det er bare desværre disse, som tager det meste af ens dyrebare tid. Omvendt er det også ting som disse, der giver det sidste finish. En af de vigtigste ting vi skulle have ordnet, var et par nye skilte med vores virksomheds navn på. Det kan være ret svært, at finde vores kontor, da der ligger mange adresser på et meget lille område. Derfor synes vi det var nødvendigt med nogle skilte, der skulle hjælpe kunder og samarbejdes partnere med at finde os når de kom på besøg.
Omvendt havde vi også tænkt tanken, om det overhovedet var en nødvendighed, at sætte skilte op i vores tids digitale virkelighed, hvor Google Places og Google Maps kan finde alt på kloden med få sekunders venten. Da, vi arbejder i online branchen er både vores kunder og samarbejdspartnere super kompetente når det kommer til brugen af internetbaseret tjenester.

En stolt virksomheds ejer

Her fandt vi hjemmesiden www.expression.nu, som håndterede alle mulige former for bannere, skilte osv. via en rigtig nem og overskuelig hjemmeside. Vi tog helt simpelt bare kontakt til virksomheden som viste sig at være utrolige serviceminded og gode til at spørge indtil hvilke ønsker og forventninger vi havde til det de skulle lave for os.
Nu har vi fået gode gammeldags skilte op at hænge. Selvom det ikke er særligt fancy, så bliver man alligevel lidt stolt når man hver morgen går forbi et skilt hvor ens virksomhedsnavn står på. Det giver fornyet energi og lyst til at arbejder for noget man virkelig brænder for og tror på kan blive en succes.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mariefuglendorff.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405