Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding.

Thuka etageseng

Min holdning til børn er, at de skal have lov til at lege og udfolde sig i deres barndom. Det udvikler deres fantasi og giver glæde, og derfor er det vigtigt, at børnene har mulighederne og redskaberne til det.
Det er selvfølgelig muligt at skabe disse ting på mange måder, men én ting er de helt konkrete og fysiske rammer, som man kan tilpasse og gøre lege-venlige. Dertil har jeg set et møbel, som er helt ideelt og med garanti vil falde i de fleste børns smag – uanset hvad de godt kan lide at lege.
En pangdang til de lækre Thuka senge er Dunlopillos senge som har en helt fantastisk komfort og kvalitet.

Seng og legeborg

Produktet, som jeg taler om,er en Thukas etageseng. Og hvorfor er den seng så god at lege i? Det er den, fordi der kan tilkøbes alle mulige opfindsomme ting, der kan omdanne seng til legeland.
Først og fremmest kan man få et legeforhæng i et bestemt tema (fx fodbold, slot, prinsesse), hvilket giver barnet en helt nye realisme i legen. Man kan også få et tårn med tilhørende rutsjebane eller en sjov, lille tunnel, som barnet/børnene han kravle igennem.
Udover de lege-relaterede tilkøbmuligheder er der også en række praktiske af slagsen. Her kan fx nævnes senghylde, skuffesæt eller ekstra sikkerhedsudstyr til sengen.

Mange anvendelsesmuligheder

Etagesengen kan bruges til et eller to børn. Har man to børn – fx tvillinger – er det en rigtig sjov måde for dem at sove i samme lokale og kan måske dulme lidt af ”jeg vil have mit eget”-attituden. Det giver børnene noget, som de forbinder med sjov og leg, og som samtidig tilhører dem begge.
Sengen kan som sagt også sagtens bruges til kun et barn. Så kan barnet altid selv vælge, om det vil sove foroven eller forneden. Desuden vil den ekstra seng være rigtig god, hvis barnet har en overnattende ven.
Vil man prøve noget nyt, kan sengen nemt ombygges til eksempelvis to enkeltsenge, eller byggepakker kan købes, så man kan forvandle produktet til fx en højseng.

Et firma med værdierne i orden

Thuka er en del af Flexa-koncernen. Det betyder, at miljøhensyn og en gennemtænkt produktionsproces er i højsædet. Lige fra fældning af træer i skoven til samling af det færdige produkt er der tænkt på at være så skånsomme som muligt ved naturen og miljøet.
Desuden er alle selskabets overfladebehandlinger miljøvenlige og uden giftige indholdsstoffer – det synes jeg personligt er vigtigt, og især når vi har med børn at gøre!
Derfor synes jeg, at næste gang du skal købe ny seng til dit barn, skal du tage denne skrivelse med i dine overvejelser, for jeg tror, at det kan give børnene et helt unik oplevelse af sengemøblet.