Man burde lave et sammenskudsgilde – og bestille dinner transportable

Jeg fik lige en fiks idé til udnyttelse af konceptet ”dinner transportable”. Jeg var til firmafest for nogle uger siden – det var meget sjovt; bandet var godt, alle de sjoveste af mine kollegaer var til stede. Fremtrædende var især maden, som var helt exceptionelt god. Nu er det ikke ofte jeg kommer ud at spise (tror bare aldrig vi har prioriteret det derhjemme), men jeg ved godt hvad god mad er. Jeg snakkede med cateren imellem bandets to sidste sæt, og det viser sig at kuvertprisen ikke er det halve af hvad man kunne forvente på en restaurant, som serverede lige så god mad. Det ledte mig på sporet af den formidable idé, at vi burde arrangere en aften sammen med nogle venner, hvor vi alle bestiller dinner transportable, i stedet for at tage ud at spise. Så bliver det også meget billigere. Bagsiden er self. at alle skal have det samme (eller mere eller mindre, grundet buffet-formen) .


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mariefuglendorff.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405