Hvad bliver det næste?

“This is one small step for a man, one giant leap for mankind.” Niel Armstrong

 

Hvad bliver det næste?

 På grund af hormonforstyrrende stoffer og de tekniske apparater i vores hverdag gør, at mænd får en ringere sædkvalitet. Det vil gøre, at mænd ude i fremtiden vil få meget svære ved at lave børn end de tidligere har haft. Sædkvaliteten bliver formenlig forringet og mænd får meget svært ved at lave børn til sidst. Så vil familien evt. prøve muligheden med designerbørn, fordi de ikke kan få deres eget. Så ville det jo også være spændende selv at kreere et barn selv, det vil nok være en af grundene til, at flere folk vil få sig et designerbarn.

Dyreforsøg fortæller at menneskeforsøg er uforudsigelige. Man havde engang prøvet at ændre nogle gener i en mus, for at den skulle blive mere maskulin, men i stedet gjorde det forsøgsmusen mere sky i forhold til de mus der ikke var gensplejset. Nogle forskere mener, at de bliver mere sikre på, hvordan et gen skal opfører sig og vil finde det meget lettere hvis det var gensplejset i et dyr eller i et menneske.  Spørgsmålet er bare om vi vil få et supermenneske ved at gensplejse et dyrs gener ind i mennesket og om vi er klar til at gå så vidt?

Vores skrækscenarie  

Når nu evolutionen har bragt os så langt, vil lægerne i fremtiden gå ind og pille ved vores fremtidige udvikling.  Det vil sige at vi nu kan vælge hvordan vores barn skal te sig, om hun eller han skal være dovne, intelligente, miljøvenlige, politisk eller sportslagt. Forældrene kan også vælge deres barns hudfarve fremover, de får et farvekort der viser farverne, nøjagtigt ligesom i en malerbutik. Forældrene kan også bestemme hvilken kropsbygning deres dreng eller pige skal have. Skal hun eller han være muskuløs, tynd, bredde hofter, korte eller lange ben. Hvordan tænderne, hagen, øjenbryn, næsen om de skal have fregner eller ikke osv. Er helt op til forældrene. Det gælder også med hår-strukturen, det er også forældrene der bestemmer om håret skal være afro, tykt, bølget, glat osv.

 


 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mariefuglendorff.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *